Zapada in Bucuresti

La multi ani! Sărbători cu zăpadă!

:)) Frumos peisajul: unii au mers cu maşina, alţii pe jos, o parte au stat in casa si unii au împins troleul. Eu am ieşit cu maşina pe 3 ianuarie. După ce am săpat mai bine de jumătate de ora la plecare sa scot masina, am pus lanţurile. Drumul distracţie totala! Eu ador zăpada. Si mersul cu lanţurile. Distracţia a fost totala pentru ca odată ajuns la serviciu am fost nevoit sa sap o noua parcare!! Oricum a meritat.

Mai rău ca la întoarcere am pierdut un lanţ! Deci daca vedeţi pe strada un lanţ orfan sa ştiţi ca e al meu si îl vreau înapoi!

1 thought on “Zapada in Bucuresti

  1. gabi says:

    hehehe problema e mai grava si mai dura… videanu, primarul bordura, a declarat ca se va curata zapada de pe strazi la vara… si nici un roman nu a iesit sa protesteze sau sa-l caute cu ciomagu’. romanii au ajuns sa le fie bine si nu ii mai intereseaza ca cei care traiesc de pe urma oamenilor pot sa trateze pe platitorii de impozite cu dispret.

    un articol foarte misto pe tema asta este pe Jurnalul Romanesc: http://www.jurnalulromanesc.ro/?module=displaystory&story_id=1215&format=html

    enjoy:) si hai in germania mai repede:D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *