Persoana dificila, eu???

Eu nu sunt o persoana dificila! Sunt convins… Cei din jurul meu sunt! :))

Eu am început sa conștientizez tensiunea pe care o dezvolt… privind la alții. Privind la reacțiile lor. Mă surprind ambalându-mă pentru cine știe ce nimic si sa creez o tensiune falsa care apoi se translatează pe alta tema amplificându-se da naștere la mici crize inutile. Sau pot absorbi energia negativa a altora si sa o proiectez in următoarea conversație cu o victima neavizata.

Trăim într-o lume in care se caută vina.

TU, tu ești de vina!…
 

Chiar si cei care susțin sus si tare contrariul, si ei o fac. Este natural, cineva a făcut acel lucru greșit in mod deliberat din varii motive. S-a inventat un întreg arsenal de motive: din culpa, din neatenție, din neadaptarea la condițiile de drum. Sunt numai niște exemple dintr-o arie îngusta, dar daca le privim relaxați se pot aplica peste tot in viața noastră. Uneori nu avem răbdare, timp, chef sau e fizic imposibil sau lucrurile nu sunt bine înțelese si eroarea apare. E parte din viața noastră, fără ea nu s-ar putea, fără ea n-am avea sare si piper.

Life is too short to safely remove…

Si din eroare se nasc tensiuni si din tensiuni se nasc discuții si rețeta e gata! Si e ca o boala, ca un virus, se transmite si ataca brutal, încețoșează privirea, îngreunează si blochează mintea…

Da, sunt o persoana dificila, dar încerc sa fac lucrurile bine!

Si tu ești! Si tu ești o persoana dificila, si tu dai vina pe vreme, pe mașina, pe praf, pe vânt, pe oameni…

Cum facem sa schimbam asta, cu toții odată?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *