Scrumiera noastra cea de toate zilele

Bucuresti, trafic ingrozitor, oameni grabiti, autobuze pline, inghesuiala la metrou si prin magazine, praf mult, gropi, santiere, in curand si baltoci, mizerie de caine de nu poti sa mergi de miros dimineata ….

Peisaj urban.

Azi in trafic mi-a scapat privirea din greseala la un vecin de semafor. Fumator. Tocmai strecura tigara prin geamul semiinchis afara din masina sufland fumul prin crapatura. Da exact asta lipsea, sunt sigur ca avea scrumiera si in masina! Un gunoi in plus!

FUMATUL DAUNEAZA GRAV CURATENIEI!

Sunt indignat! Sper ca gestul tine de om si nu de viciu…

2 Replies to “Scrumiera noastra cea de toate zilele”

  1. Se incadra in peisaj. Lipsa de civilizatie se simte.
    E trist ca traim intr-o capitala europeana in care peisajul este cel descris de tine. Cum zicea cel de la InfoPro? “O tara de toata jena!” Are dreptate, din pacate.

  2. Revin la acest subiect cu o alta intamplare si mai tare. Eram pe drum de la Craiova spre Bucuresti. Nu mai stiu bine locatia. La un moment dat la un autobuz care rula in acelasui sens cu mine s-a deschis geamul de la sofer si porcul si-a varsat afara in strada o scrumiera de masa pe care o tinea pe bord probabil. Mie imi e sila! Ne meritam mizeria in care traim. Sa fiti atenti in trafic cum zboara mucurile de tigari pe sosea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *